Bobbejaanland

Bobbejaanland
<
Bobbejaanland
Bobbejaanland
Bobbejaanland
Bobbejaanland
Bobbejaanland
>

Geen tickets beschikbaar

Op dit moment zijn er (nog) geen tickets beschikbaar.

Probeer het later nog een keer!

Bobbejaanland, ‘t plezantste land
Als we zeggen dat Bobbejaanland iedereen kan entertainen, dan liegen we niet. Dit seizoen laten we je gillen op de rollercoasters, kan je chillen in lollige waterattracties en kan je genieten van een flinke portie live entertainment.

Kom je voor de échte adrenalinekick? Dan is de gloednieuwe Triple Launch Coaster jouw ding! Je duikt meer dan 40 meter, maakt 4 inversies onderweg en haalt een topsnelheid van meer dan 106 km/u. Daarmee is “Fury” de snelste coaster in de hele Benelux! Over een wervelwind gesproken.

Nog niet genoeg gehad? Go wild op de Typhoon, verwissel boven met onder in de Sledge Hammer, of draai helemaal dol in de Naga Bay! Heb je nood aan wat verfrissing? Trek naar de Indiana River of de Wildwaterbaan: het beste van een kick en wat afkoeling gecombineerd.

Kom je liever naar Bobbejaanland tijdens de herfstvakantie? Angst verzekerd tijdens Halloween.

Check www.bobbejaanland.be en plan je bezoek. Tot gauw!

Coronamaatregelen
Bobbejaanland is vanaf 1 juli 2020 weer geopend! Vanaf deze datum is het verplicht om een datum en tijdslot te reserveren voorafgaand aan je bezoek. Nadat je je ticket van ons hebt ontvangen, kun je via deze website jouw gewenste datum en tijdslot reserveren. Je ontvangt hiervan een bevestiging per mail (het tijdslotticket). Je dient zowel ons ticket, als het tijdsslotticket mee te nemen naar Bobbejaanland.

Klik hier voor meer informatie over de veiligheidsmaatregelen.

Adres
Olensteenweg 45
2460 Kasterlee

Belgium

Op bepaalde dagen kun je Bobbejaanland niet bezoeken. Kijk op www.bobbejaanland.be voor de exacte openingstijden per dag. 

Kinderen
Kinderen tot 1 meter mogen gratis naar binnen!

Telefoonnummer: 0032 - 14 55 78 11

Website: www.bobbejaanland.be