Duinrell

Duinrell
<
Duinrell
Duinrell
Duinrell
Duinrell
Duinrell
Duinrell
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

DOE EEN DUINRELL-DAG!

Meer dan 40 attracties
Of je nou van keihard over de kop houdt, of het liever wat kalmer aan doet, met meer dan veertig attracties voor groot en klein beleef je een Duinrell-dag om nooit te vergeten. Voel de wind in je haren in snelle achtbanen, bewonder samen de vrolijkste shows en bepaal in de vele doe-attracties zélf hoe leuk, snel of spannend ze zijn!

Tikibad: het grootste waterpark van de Benelux
Hoog, lang, snel, tollend, met bochten, banden én in het donker … het Tikibad heeft 21 glijbanen voor de hele familie. Voor iedereen kleiner dan 120 cm is er kids waterpark Playa. Kinderen kunnen hier veilig spelen met water en glijden van vier glijbanen. Voor de stoere waterratten zijn er in het Tikibad heel veel gigantisch gave glijbanen, zoals de Blits en de Flits, de Cycloon en de nieuwste glijbaan Triton!

Coronamaatregelen
Duinrell is vanaf 16 mei 2020 weer geopend! Vanaf deze datum is het verplicht om een datum en tijdslot te reserveren voorafgaand aan je bezoek. Nadat je je ticket van ons hebt ontvangen, kun je via deze website jouw gewenste datum en tijdslot reserveren. Je ontvangt hiervan een bevestiging per mail (het tijdslotticket). Je dient zowel ons ticket, als het tijdsslotticket mee te nemen naar Duinrell. Kies je voor tickets inclusief 2 uur Tikibad? Dan ontvang je bij de entree een aankomsttijd voor het Tikibad.

Klik hier voor meer informatie over de veiligheidsmaatregelen.

Adres
Duinrell 1
2242JP Wassenaar
Zuid-Holland
Nederland

Openingstijden
Duinrell is geopend tot en met 1 november 2020. Kijk voor exacte openingsdagen en -tijden op www.duinrell.nl.

Kinderen
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang op vertoon van legitimatie.

Telefoonnummer: 070 - 5155 255

Website: www.duinrell.nl