Het Domein van de Grotten van Han

Het Domein van de Grotten van Han
<
Het Domein van de Grotten van Han
Het Domein van de Grotten van Han
Het Domein van de Grotten van Han
Het Domein van de Grotten van Han
Het Domein van de Grotten van Han
Het Domein van de Grotten van Han
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Laat je betoveren door de magische Grot van Han en ga op avontuur in het Wildpark. Een onvergetelijke beleving!

Origin: een nieuw 360° spektakel in het hart van de Grot
Neem een duik onder de grond en ontdek de geologische wonderen van de Grot van Han  met haar onderaardse rivier en talrijke druipsteenformaties. Laat je verrassen door de sprookjesachtige lichteffecten van de gloednieuwe verlichting. Beleef magische werelden met de nieuwe klank- en lichtshow 'Origin', die je meevoert naar de oorsprong van de wereld en de Grot... Een betoverend bezoek bekroond met 3 sterren in de Michelin Gids!

Oog in oog met de grootste Europese roofdieren
Safari in je achtertuin! Te voet (op een Wandelpad van 2,5 of 5,5 km) of met de Safari-car ontmoet je de Europese Big 5: de lynx, de beer, de wolf, de bizon en de veelvraat, en vele andere Europese diersoorten. Geniet van de adembenemende uitzichtpunten en wandel in de toppen van de bomen op de Bladerdakbrug. Ontdek het nieuwe Berenbos: zo’n 2 ha gewijd aan jonge bruine beren. Het Wildpark viert zijn 50ste verjaardag in 2020!

Bezoek ook de twee musea van het Domein: het PrehistoHan, een boeiende archeologische tentoonstelling, en Han 1900, waar je de vergeten ambachten van de vorige eeuw kunt ontdekken.

Wist je dat?
Het Domein van de Grotten van Han bevindt zich in het eerste Geopark van België: het UNESCO Global Geopark Famenne-Ardenne.

Coronamaatregelen
Het Domein van de Grotten van Han is vanaf 21 mei 2020 weer geopend! Het is niet nodig om je bezoek van tevoren te reserveren. Op de dag van je bezoek dien je je ticket aan de info balie om te ruilen voor een ticket met tijdsreservatie voor het bezoek aan de grot en de safari.

Klik hier voor meer informatie over de veiligheidsmaatregelen.

Adres
Rue J. Lamotte 2
5580 Han-sur-Lesse

Belgium

Klik hier voor de actuele openingstijden.

Kinderen
Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang.

Website: www.grotte-de-han.be/nl