Madurodam

Madurodam
<
Madurodam
Madurodam
Madurodam
Madurodam
Madurodam
Madurodam
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Madurodam. Moet je meemaken.

Madurodam is één en al beleving. Van het park vol mooie gebouwen tot spectaculaire attracties en leuke doe-dingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. Een dag voor jong en oud, vol zien, doen, spelen en leren. Dat moet je meemaken.

Nieuw vanaf juni 2020! The Flying Dutchman
The Flying Dutchman, dat is de naam van de nieuwe attractie in Madurodam. De ‘flight experience’ in een levensgroot vliegtuig (18 meter lang, 30 meter breed), een volledig gerestaureerde Douglas DC-3, is een eerbetoon aan de pioniersgeest van de 100-jarige KLM. De eerste (test)vluchten van de Flying Dutchman, de zesde attractie van Madurodam, staan voor het publiek gepland in juni 2020.

Coronamaatregelen
Madurodam is vanaf 18 mei 2020 weer geopend! Vanaf deze datum is het verplicht om een datum en tijdslot te reserveren voorafgaand aan je bezoek. Nadat je je ticket van ons hebt ontvangen, kun je via deze website jouw gewenste datum en tijdslot reserveren.  Je ontvangt hiervan een bevestiging per mail (het reserveringsticket). Je dient het nieuwe (vervangende) ticket mee te nemen naar Madurodam.

Klik hier voor meer informatie over de veiligheidsmaatregelen.

Adres
George Maduroplein 1
2584RZ 's-Gravenhage
Zuid-Holland
Nederland

Openingsdagen & -tijden
Kijk voor de actuele openingsdagen en -tijden op www.madurodam.nl.

Kinderen
Kinderen tot 3 jaar mogen gratis naar binnen.

Website: www.madurodam.nl