Pathé Bioscopen

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Pathé Bioscopen
Filmpje pakken? Bestel hier je Pathé vouchers met korting! Het filmprogramma van Pathé is breed en altijd actueel. Natuurlijk worden alle belangrijke nieuwe films vertoond. In diverse genres: van actie tot romantiek, van thriller tot science fiction. Ook vertoont Pathé hoogwaardige films die net iets minder commercieel potentieel hebben.

Vouchers
De Pathé filmvoucher is alle dagen van de week geldig. De Pathé midweek voucher is geldig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag, met uitzondering van erkende feestdagen en de kerstvakantie. De vouchers dienen online verzilverd te worden voor een Pathé (e-)ticket (zie Bestelvoorwaarden). 

Belangrijke informatie
De vouchers zijn geldig voor één reguliere voorstelling. Voor bijzondere voorstellingen, zoals 3D films, dient er aan de kassa een toeslag betaald te worden. 

Kindertickets
De prijzen van tickets voor kinderen tot en met 11 jaar kunnen per Pathé bioscoop verschillen. Zo kan het voorkomen dat je aan de kassa of online via Pathé goedkoper uit bent voor een kinderticket. Check daarom bij de betreffende Pathe bioscoop wat de tarieven zijn.

Pathé bioscopen
De Pathé (e-)tickets zijn geldig in alle Pathé bioscopen in Nederland. Kijk op www.pathe.nl voor adresgegevens en de huidige voorstellingen.

Website: www.pathe.nl