Break Out Grunopark - Escape Rooms

Break Out Grunopark - Escape Rooms
<
Break Out Grunopark - Escape Rooms
Break Out Grunopark - Escape Rooms
Break Out Grunopark - Escape Rooms
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Break Out Grunopark
Break Out Grunopark is een evenemententerrein naast Meerstad, op steenworp afstand van de stad Groningen. Kijk om je heen, zie nieuwe dingen. Stap uit je comfort zone en ontdek nieuwe activiteiten.

Escape Room: The Classroom
Bij deze escape room word je met 3 tot 8 personen opgesloten. Het is aan jullie om hier binnen 60 minuten weer uit te komen! Door het juist interpreteren van aanwijzingen, het oplossen van raadsels & puzzels, het doen van opdrachten en het combineren van uitkomsten en aanwijzingen kom je telkens een stapje dichterbij de uitgang... Durven jullie het aan?

Escape Room: The Bar
Een spannende escape room met als thema: The Bar. Deze kamer is gevuld met verschillende kroeg-gerelateerde raadsels en opdrachten en kan gespeeld worden met maximaal 7 personen. Ontsnappen jullie binnen een uur?

Escape Room: Escape from Mars 
Na korte instructie stappen jullie de raket in, om vervolgens afgeschoten te worden naar mars. Julie missie is duidelijk: Kom terug op aarde met een nieuwe energiebron. Hoe? Het is aan jullie om daar achter te komen! Communiceer met aliens, ontcijfer sterrenbeelden en zorg dat je snel licht hebt op de donkere planeet Mars. Lukt het jullie op tijd terug te komen op aarde en de mensheid te voorzien van een energiebron waar we nog jaren mee vooruit kunnen?

Prijs
De Escape Rooms zijn € 100 per kamer, ongeacht het aantal deelnemers. Je ontvangt nu 20% korting op deze prijs!

Openingstijden
Het kantoor van Breakout Grunopark is 7 dagen in de week geopend van 09:00 – 18:00. Voor activiteiten, vergaderingen of feesten zijn ze geopend wanneer jij wilt!

Het programma
De Escaperooms hebben vaste starttijden. Je kunt starten om:
11:30 | 13:00 | 14:30 | 16:00 | 17:30 | 19:00 | 20:30 | 22:00

Locatie
Breakout Grunopark
Hoofdweg 163
9614AD Harkstede (Gn)