Break Out Grunopark - Klimpark

Break Out Grunopark - Klimpark
<
Break Out Grunopark - Klimpark
Break Out Grunopark - Klimpark
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Break Out Grunopark
Break Out Grunopark is een evenemententerrein naast Meerstad, op steenworp afstand van de stad Groningen. Kijk om je heen, zie nieuwe dingen. Stap uit je comfort zone en ontdek nieuwe activiteiten.

Klimpark Groningen
Een klimpark is een geweldige ervaring voor jong en oud! Het parcours leg je af door van platform naar platform te lopen, buiten in de natuur. Onderweg kom je verschillende spannende hindernissen tegen. Van een brug met losse balkjes tot een verticaal net en van een evenwichtsbalk tot een V-brug met 1 touw laag en 2 touwen hoog; de hindernissen zijn stuk voor stuk verschillend en uitdagend.

Het klimpark heeft verschillende route’s en niveaus. De niveaus worden bepaald door de hoogte en moeilijkheid van de hindernissen.

Het klimpark heeft de volgende 3 verschillende parcoursen:
• Blauw parcours: 9 hindernissen op 4 meter
• Groen parcours: 10 hindernissen op 4 meter
• Rood parcours: 12 hindernissen op 8 meter

Ook beschikken we nog over een teambuildingspiste op 8 meter hoogte met een Pamperpaal, Jacobsladder en Zwevende evenwichtsbalken. Deze activiteit is los te boeken, maar ook in combinatie met het klimpark.

Let op!
De capaciteit van het klimpark is 40 personen per 2,5 uur. Je mag het klimpark in als je minimaal 1.20 meter lang bent. Met kinderen tussen de 1.20 meter en 1.40 meter dient er ALTIJD een volwassene mee te klimmen!

Prijs
Je ontvangt 20% korting per persoon. Van € 16,50 voor € 13,20 p.p.

Openingstijden
Het kantoor van Breakout Grunopark is 7 dagen in de week geopend van 09:00 – 18:00. Voor activiteiten, vergaderingen of feesten zijn ze geopend wanneer jij wilt!

Kleding
Het is verstandig om makkelijk zittende kleding aan te trekken. Ook raden wij sportschoenen aan. Omdat je op hoogte bent en er verschillende mensen onder je door lopen, is het aantrekken van een rokje of jurkje niet handig.

Aantal personen
Het klimpark gaat open vanaf 5 personen. Wij raden aan altijd even te mailen of bellen voordat je komt. Als wij geen reservering hebben staan van 5 of meer personen, is er geen instructeur aanwezig op het park!

Eten & drinken
Er zit geen eten en drinken bij deze activiteit inbegrepen.

Tijdsduur
Je kunt starten op ieder gewenst tijdstip. Klimmen duurt ongeveer 2½ uur.

Locatie
Breakout Grunopark
Hoofdweg 163
9614AD Harkstede (Gn)