Daniël Nelck, KernKracht gezondheidspraktijk

Daniël Nelck, KernKracht gezondheidspraktijk
<
Daniël Nelck, KernKracht gezondheidspraktijk
Daniël Nelck, KernKracht gezondheidspraktijk
Daniël Nelck, KernKracht gezondheidspraktijk
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Ondersteuning van de emotionele en geestelijke balans in moeilijke tijden

De bloesem remedies van de Engelse arts Edward Bach zijn wereldwijd bekend om hun harmoniserende werking op 'body and mind' in tijden van (grote) stress en spanning.

Ze helpen om emoties met een negatieve impact in balans te brengen en de geest te kalmeren. Het lichaam volgt de geest in het verbeterde evenwicht waardoor er ook lichamelijk meer ontspanning op kan treden.

De Bach bloesem remedies doen dit op een geheel veilige en natuurlijke manier; zonder verslavend te zijn of gevaarlijke bijwerkingen of interacties te vertonen.

Wil je graag ervaren wat de bloesem remedies voor jou kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een KernKracht consult- MIND en laat een persoonsspecifiek Bach bloesemmengsel samenstellen. Je ontvangt tijdelijk € 5,00 korting en betaalt geen € 47,00 maar slechts € 42,00.

In verband met de beperkende maatregelen aangaande het Corona virus vindt het consult telefonisch plaats zolang als de Corona maatregelen van kracht zijn en zal het Bach bloesemmengsel gratis per pakketpost verstuurd worden.

N.B. Een KernKracht consult – MIND kan (deels) worden vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket op basis van mijn NWP lidmaatschap. Check hiervoor je polisvoorwaarden.

Adres
Regattaweg 188
9731NB Groningen
Groningen
Nederland

E-mail: info@praktijkkernkracht.nl

Telefoonnummer: 050 - 737 03 37

Website: www.praktijkkernkracht.nl