Kookworkshops bij 't Kookpunt

Kookworkshops bij 't Kookpunt
<
Kookworkshops bij 't Kookpunt
Kookworkshops bij 't Kookpunt
Kookworkshops bij 't Kookpunt
Kookworkshops bij 't Kookpunt
Kookworkshops bij 't Kookpunt
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

't Kookpunt biedt kookworkshops voor team(buildings)uitjes, maar ook voor een verjaardagsviering, jubileum, promotie en dergelijke kun je bij hun terecht.

In een professioneel geoutilleerde keuken maak je onder bezielende leiding van chef-kok en leermeester Paul Rodenberg een meergangendiner. Bij het bereiden van deze proeverij van acht à twaalf kleine gerechtjes probeert 't Kookpunt zo veel mogelijk gebruik te maken van biologische seizoensproducten die van dichtbij gehaald worden. Dit betekent ook dat zij wat verse producten betreft, afhankelijk zijn van de oogst en aanvoer van dat moment. Dit nodigt 't Kookpunt en haar gasten uit tot creativiteit. Tijdens de kookles kunnen de volgende zaken aan bod komen:
Snijtechnieken, blancheren, pocheren, bakken en wokken, fileren van vis, het maken van pasta, het roken van vlees, vis of groenten en ijs en bonbons maken. Na de workshop krijg je een receptenboekje mee om thuis alles wat je hebt geleerd nog eens in de praktijk te brengen.

Je kunt bij 't Kookpunt terecht vanaf 12 tot 35 personen. Kom je met meer dan 35 personen, dan combineren zij de kookworkshop met bijvoorbeeld een Djembé- of schilderworkshop.

Wees welkom, het is culinair genieten bij 't Kookpunt!

Adres
Oeverkruid 12
9738AK Groningen
Groningen
Nederland

Prijzen
Als PV lid ontvang je 10% korting. Kom je met 25 tot 35 personen dan krijg je 15% korting per persoon. Vanaf 35 personen krijg je 17,5% korting.
*Prijzen zijn inclusief alle drankjes en exclusief 6% BTW.

12 - 24 personen €54.00 p.p*
25 - 35 personen €51.00 p.p*
>35 personen     €49.50 p.p*

Website: www.kook.nl