Savamé

Savamé
<
Savamé
Savamé
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Savamé is een kleine laagdrempelig praktijk aan huis in de wijk Gravenburg, ook toegankelijk voor mindervaliden. Hier kun je onder andere terecht voor:

Voetreflexologie: Een behandeling waarbij reflexpunten op de voet worden gestimuleerd.

StoelShiatsu: Een vorm van Japanse drukpuntmassage op een speciale stoel.

Indiase Gezichtsmassage: Door speciale massagetechnieken (zonder crèmes) wordt de doorbloeding van het gelaat hersteld en de conditie van de huid verbeterd.

Indiase Hoofdmassage: Een veilige en effectieve manier om bijvoorbeeld hoofdpijn en spanningen in de nek en/of schouder te verlichten.

Dorn-therapie: Een manuele behandeling om, in tegenstelling tot “kraken”, op een zachte manier gewrichtsblokkades op te heffen.

Breuss-massage: kan als voor- of nabehandeling van de Dorn-therapie gegeven worden maar ook als alternatief voor de Dorn-therapie bij cliënten met hevige pijnen en angsten.

Oorkaarstherapie: een zachte manier met holle brandende kaarsen om het oor te reinigen. Het stimuleert de doorbloeding en lymfestroom in oren, keel, neus en bijholten en regelt de druk in het oor en de bijholten.

De behandelingen zijn ontspannend, werken preventief en kunnen helpen bij o.a. rug-, nek- en schouderklachten, stress, en chronische klachten.

Tevens verkoop van Zechsal magnesium & Ginkel’s huidproducten.

Adres
Gomarusstraat 32
9746BC Groningen
Groningen
Nederland

Ga voor een compleet overzicht van alle behandelingen, prijzen en openingsdagen en -tijden naar de website.

Telefoonnummer: 050-5567 324 / 06-2050 9929

Website: www.savame.nl