Tjaberings Centrum - Wellness & Beauty

Tjaberings Centrum - Wellness & Beauty
<
Tjaberings Centrum - Wellness & Beauty
Tjaberings Centrum - Wellness & Beauty
Tjaberings Centrum - Wellness & Beauty
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Reiki
Reiki is een eenvoudige, traditionele helingsmethode die goed past bij een gezonde en bewuste leefstijl. Het stimuleert het zelfhelend vermogen en brengt een mens als geheel in balans. Reiki geeft een gevoel van thuiskomen bij jezelf.

Een reikibehandeling
In een behandeling wordt energie doorgegeven door middel van handoplegging. Een volledige behandeling duurt 50-60 minuten waarbij je gekleed op een behandeltafel ligt. Reiki heeft een positieve invloed op je gezondheid, zorgt voor ontspanning en vermindert stress. Reiki is een mooi instrument om in te zetten bij persoonlijke ontwikkeling en veranderingsprocessen.

Zelf Reiki leren
Iedereen kan Reiki leren. Reiki wordt wereldwijd door miljoenen mensen toegepast. Het is voor alle leeftijden, is niet gebonden aan een religie en je hebt er geen speciale gave voor nodig. Een Reikicursus duurt twee dagen. Na het volgen van een cursus kun je de kracht van Reiki altijd en overal gebruiken voor behandeling van jezelf en anderen.

Praktisch
Behandelingen en cursussen worden gegeven aan de Noorderhaven in de stad Groningen. Op de website www.tjaberingscentrum.nl vind je uitgebreide informatie over Reiki en kun je eenvoudig online een behandeling of een cursus boeken.

Adres
Noorderhaven 57
9712VJ Groningen
Groningen
Nederland

Op de website van het Tjaberings Centrum kun je meer lezen over Reiki en kun je direct online een behandeling of cursus boeken.

Telefoonnummer: 06 - 307 590 48

Website: www.tjaberingscentrum.nl