Tupperware

Tupperware
<
Tupperware
Tupperware
Tupperware
Tupperware
Tupperware
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Tupperware, wie kent het nou niet?!
De bekendste plasticproducent, die al bestaat sinds 1944 en maar door blijft gaan. Bij Tupperware worden duurzame producten om het bereiden, vervoeren en bewaren van voedsel en aanverwante zaken te vereenvoudigen en verbeteren gemaakt.

Sinds jaar en dag worden de producten van Tupperware aan de man/vrouw gebracht op party’s. Sinds een aantal jaren heeft Tupperware nu ook kookstudio’s. Op een kookstudio kan er een product gedemonstreerd worden of kunnen gasten zelf aan de slag met artikelen. Zo kan er zelf bekeken worden of een product werkelijk zo handig is als Tupperware beweert.

Blijf op de hoogte!
Wil je op de hoogte blijven van actuele acties, handige weetjes en leuke activiteiten zoals Tupperwarebingo's die Erna organiseert voor goede doelen? Like dan de Facebookpagina Erna's Tupperwarepagina!

Tupperware party of kookstudio
Erna van Sinttruijen organiseert ook Tupperwareparty's, kookstudio's en workshops waarvan jij gastvrouw kan zijn. Als gastvrouw van een party of kookstudio kun je prachtige cadeaus krijgen. Je ontvangt maar liefst 25% korting op een artikel naar keuze en 10% korting op de rest van je bestelling. Wanneer de omzet op je party € 250,00 of meer is, krijg je nog eens een geweldig cadeau met altijd een waarde van tussen de € 30,00 en € 45,00. Bij meer omzet zijn er nog meer cadeaus te verdienen, vraag naar de mogelijkheden.

Telefoonnummer: 06 - 41 80 72 38

Website: www.tupperware.nl