✔ Gratis verzending ✔ Veilig betalen met iDeal

Avonturenboerderij Molenwaard

Omschrijving

Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Bij Avonturenboerderij Molenwaard ontdek je samen met Fien en Teun van alles over het leven op een boerderij.

Ga op pad met jouw opdrachtenboekje en kijk goed om je heen om alle vragen te beantwoorden. Maar geniet ondertussen ook van alle attracties en de vele parkshows. Maak een ponyritje, rijd op de trekkers, knuffel met de liefste dieren, leer meer tijdens de interactieve boerenschuurshows, kijk naar een show van Fien & Teun in het gloednieuwe theater en ontmoet het populaire boertje en boerinnetje in het echt!

Door de afwisselende thema’s op het park is er elke keer wel iets nieuws te beleven. En heb jij alle opdrachten voltooid? Dan haal jij je boerderijdiploma en word je net als Fien en Teun een écht boertje of boerinnetje. Zo ervaar jij hoe het is om te leven op een boerderij en heb je samen een onvergetelijke dag midden in de Hollandse polder.

Avonturenboerderij Molenwaard is in 2019, 2020, 2021, 2022 én 2023 uitgeroepen tot het Leukste Uitje van Zuid-Holland door het Land van ANWB.

Extra informatie

Adres
Wilgenweg 3
2964AM Groot-Ammers
Nederland

Openingsdagen & -tijden
Kijk voor de actuele openingsdagen en -tijden op www.avonturenboerderij.nl 

Kinderen
Gratis toegang voor kinderen onder de 2 jaar

Bestelvoorwaarden

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul het bestelformulier in. Doorloop het bestelformulier. Je ontvangt binnen 5 tot 60 minuten per e-mail. Met deze voucher krijg je 30% korting wanneer je tickets besteld via de website van Avonturenboerderij Molenwaard. Tickets zijn te bestellen tot en met 4 januari 2025. Je kunt hiermee een bezoek plannen tot en met 5 januari 2025, op basis van beschikbaarheid.

Voorwaarden
De tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of voor tickets geldig voor een ander seizoen. De aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen. Op reeds gekochte e-tickets wordt geen restitutie verleend. De tickets zijn geldig tot en met 5 januari 2025. Het is niet mogelijk na het reserveren van een datum en tijdslot deze weer aan te passen. Kortingen zijn gebaseerd op de reguliere hoogseizoenprijs. Prijswijzigingen voorbehouden.