✔ Gratis verzending ✔ Veilig betalen met iDeal

Lid worden

Ben je in loondienst bij DUO?
Heb jij een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd of onbepaalde tijd bij DUO dan kun jij je aanmelden voor een lidmaatschap in het P-Direktportaal.  Ga naar het tabblad ‘Financiën en Salaris’, Financiën en ga naar “Inhoudingen en Contributies”. Registreer hier je aanmelding en kies ‘PV DUO Groningen’.

De Personeelsvereniging ontvangt jouw lidmaatschap pas achteraf nadat de  inhouding van de contributie op het salaris heeft plaatsgevonden.  Dit kan  betekenen dat de PV  jouw gegevens na 1 of 2 maanden later ontvangt.

Op het moment dat wij bericht hebben ontvangen,  ontvang je een mail met jouw PV-pas. 

Ben je als externe werkzaam bij DUO?
Je kunt je alleen aanmelden door middel van dit formulier. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor € 1,50 per maand per kalenderjaar. Doordat er verschillende instroom momenten van externe medewerkers zijn vragen wij een minimum bedrag van € 9,00 per persoon per kalenderjaar. Elk extern lid wordt door ons aan het einde van het kalenderjaar benaderd of het lidmaatschap kan worden voortgezet.

Het lidmaatschapsbedrag moet in één keer vooruitbetaald worden op bankrekeningnummer NL 79 TRIO 0197 7950 99 van de personeelsvereniging DUO In beweging o.v.v. je naam. Jouw lidmaatschap wordt pas verwerkt als de betaling door de Personeelsvereniging ontvangen is.  Via de mail wordt je nader geïnformeerd en ontvang je jouw PV-pas. Door je aanmelding sluit je een overeenkomst met de personeelsvereniging. De personeelsvereniging stuurt een bevestiging van je aanmelding naar je e-mailadres.

Lid worden Seniorenclub
Personeelsleden van DUO die het bedrijf als hun laatste actieve werkkring hadden, en die het bedrijf via VUT, FPU of anderszins met recht op pensioenuitkering verlaten, kunnen lid worden van de Seniorenclub.

De leden van de Seniorenclub betalen een jaarlijkse contributie (voor 2020 vastgesteld op € 15,00). Voor speciale activiteiten, zoals excursies, kan een afzonderlijke bijdrage van de deelnemers gevraagd worden. Leden (oud medewerkers) ontvangen jaarlijks een Kerstattentie.

Aanmelden als lid kan via onderstaande knop:

 

Lid worden 2Byte
Voor het lidmaatschap is contributie verschuldigd. Deze vastgesteld op € 1,82 per maand en wordt maandelijks automatisch op het salaris ingehouden, net zoals dat bij de contributie van de Personeelsvereniging gebeurt. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor de duur van minimaal één jaar.

Aanmelden en afmelden kan je simpel zelf regelen via P-direct. Je vindt het onder Salaris -> Inhoudingen en contributies

Aanmelden medewerkers DUO Zoetermeer en externen

Het lidmaatschap kost € 22,00 per jaar en wordt vooraf geïnd d.m.v. een factuur van 2Byte. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor de duur van minimaal één jaar. Na het 1e jaar lidmaatschap ontvang je een factuur voor een half jaar lidmaatschap (€ 11,00).

Indien het contract bij de DUO eerder eindigt geldt géén restitutieregeling. Het lidmaatschap is alleen geldig in de periode wanneer men werkzaam is bij DUO.

Er geldt een borg van € 50,00. Bij opzegging van lidmaatschap wordt de borg, bij inlevering van de ledenpas, terug gegeven.

Aanmelden en afmelden kan door een e-mail te sturen naar 2byte@duo.nl.