HET LIDMAATSCHAP VAN ‘DUO IN BEWEGING’

Het lidmaatschap van de personeelsvereniging kost € 1,50 per maand.

Ben je in loondienst bij DUO?

Je kunt je aan- of afmelden in het P-Direktportaal (Financiën en Salaris/Inhoudingen en contributies). De personeelsvereniging krijgt hiervan pas achteraf bericht na inhouding van de contributie op het salaris. Op het moment dat wij bericht hebben ontvangen van jouw aanmelding dan wordt er een PV-pas aangemaakt, je wordt via de mail hiervan op de hoogte gesteld.

Ben je niet in loondienst maar wel werkzaam bij DUO?

De aanmelding vindt dan plaats via onderstaand formulier. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor € 1,50 per maand per kalenderjaar. Doordat er verschillende instroom momenten van externe medewerkers zijn vragen wij een minimum bedrag van € 9,00 per persoon per kalenderjaar. Elk extern lid wordt door ons aan het einde van het kalenderjaar benaderd of het lidmaatschap kan worden voortgezet.

Het lidmaatschapsbedrag moet in één keer vooruitbetaald worden op bankrekeningnummer NL 79 TRIO 0197 7950 99 van de personeelsvereniging DUO In beweging o.v.v. je naam. Het lidmaatschap is pas van kracht als de betaling ontvangen is. Op het moment dat wij de betaling hebben ontvangen dan wordt er een PV-pas aangemaakt, je wordt via de mail hiervan op de hoogte gesteld.

Door je aanmelding sluit je een overeenkomst met de personeelsvereniging. De personeelsvereniging stuurt een bevestiging van je aanmelding naar je e-mailadres.

Lidmaatschapsformulier voor een externe medewerker

* is verplicht