✔ Gratis verzending ✔ Veilig betalen met iDeal

Inspiratie opdoen in de tuinen Appeltern

Omschrijving

Ga een gezellig dagje naar de Tuinen van Appeltern! Je krijgt er veel interessante informatie over tuinieren, tuinaanleg en de actuele tuintrends. Door de 200 proeftuinen is er in het park genoeg te beleven en geven deskundigen je gericht advies. Fijn als je zelf niet verder komt dan een tuinkabouter. 

Beleving in ruim 200 proeftuinen
In de Tuinen van Appeltern vind je ruim 200 proeftuinen voor je balkon, om je mooiste planten te kweken, beelden te exposeren, te loungen of voor vijvers voor je vissen. Het is een heus walhalla voor iedereen van tuinieren en groen houdt. Het mooie van Appeltern is dat je elke tuin ook kunt beleven. De meeste zijn volledig ingericht met meubels en decoraties, zodat je zelf kunt ervaren hoe het voelt. Beleving is daarom het toverwoord voor de Tuinen van Appeltern. Bij de schetsservice kan je jouw tuin op papier laten oppimpen! 

Voor tuinliefhebbers, maar ook kids!
Alle informatie over beplanting, bestrating, aanleg en onderhoud is volop aanwezig. Deskundigen kunnen je gericht adviseren. Niet alleen fervente tuinliefhebbers kunnen goed terecht, maar voor de kinderen is ook in het park veel te beleven. Een speciale ontdekkingstocht in de natuur houdt ze wel bezig. Met een vlot naar je eigen eiland, over het kabouterpad lopen, in de speeltuin glijden, klauteren of spelen of een beetje verdwalen in het hagendoolhof. Of bezoek samen de Wilde Weereld, de ecologische en duurzame leefomgeving van de Tuinen. 

Genoeg tuininspiratie op gedaan? Reserveer een picknickmand en kies een mooi zitje in de zon. Het kan allemaal midden tussen de mooiste modeltuinen.

Extra informatie

Adres
Walstraat 2a
6629AD Appeltern
Nederland

Locatie
Appeltern

Details
Aantal personen: 2
Duur: de gehele dag
Beschikbaar: Iedere dag geopend van maart t/m oktober van 10.00 uur tot 17.00/18.00 uur. In november maandag en dinsdag gesloten. In december, januari & februari – alleen geopend in de weekenden.

Extra
• Ontdek het grootste tuininspiratiepark van Nederland!
• Walhalla voor iedereen die van tuinieren houdt
• Ruim 200 proeftuinen en informatie over tuinieren
• Deskundig tuinadvies van experts
• Speciale ontdekkingstocht voor kids
• Inclusief kopje koffie of thee
• Vooraf reserveren niet nodig. Neem je ticket mee naar het park
• Boordevol tuininspiratie in de Tuinen van Appeltern

Bestelvoorwaarden

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul het bestelformulier in. Na betaling via iDeal ontvang je binnen 5 tot 60 minuten een bevestiging van jouw bestelling en een e-ticket via de e-mail. Op het e-ticket staat de locatie en contactgegevens van de betreffende organisator. Let op soms is het noodzakelijk om vooraf te reserveren. Mocht dit nodig zijn dan staat dit uitdrukkelijk op het e-ticket.

Voorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. De tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn geldig tot 1 jaar na uitgiftedatum. Geldig voor een groep van max. 2 personen.