✔ Gratis verzending ✔ Veilig betalen met iDeal

Dolfinarium

Omschrijving

Bij het Dolfinarium ontdek je de wondere waterwereld van héél dichtbij
Op vakantie om dolfijnen te bewonderen? Daarvoor hoef je niet op reis, want een indrukwekkende ontmoeting met dolfijnen heb je al in het Dolfinarium in Harderwijk! En dolfijnen zijn niet de enige zee(zoog)dieren die je in het Dolfinarium vindt. Ook walrussen, zeeleeuwen, haaien en roggen zijn van de partij. En wat dacht je van de zeehonden en bruinvissen? Zoveel unieke zeezoogdieren bij elkaar, wauw!

Beleef en verdiep je kennis in dolfijnenvoorstelling ‘Oceanica’ en in de nieuwe, educatieve voorstelling met Californische zeeleeuwen in het Zeeleeuwen College.
Duik diep met ons mee naar de zeebodem… Oceanica wacht daar namelijk op jou! Leer meer over dolfijnen en hun soortgenoten in de natuur, én word je bewust van al hun bedreigingen. Samen beschermen we de oceaan. Doe jij met ons mee?

Of neem eens plaats in de collegebanken en leer in een interactieve presentatie met Californische zeeleeuwen meer over de fysieke- en gedragseigenschappen van deze bijzondere diersoort.

Een dag vol plezier
Met familie en vrienden genieten van acht prachtige, educatieve voorstellingen en vier stoere speeltuinen. En bij mooi weer lekker van de waterglijbanen van Waterpret af roetsjen: de spetterende waterattractie waar kleine en grote waterratten zich als een vis in het water voelen. Een dag Dolfinarium is een hele dag lang, vól plezier.

Dolfinarium. Ontdek. Beleef. Verdiep!

Extra informatie

Adres
Zuiderzeeboulevard 22
3841WB Harderwijk
Nederland

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingsdagen en -tijden op www.dolfinarium.nl

Adres
Dolfinarium
Zuiderzeeboulevard 22
3841 WB Harderwijk
Tel:+31 (0)341-467 467

Kinderen
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang.

Permanente handicap
Bezoekers met een permanente handicap mogen gratis 1 begeleider meenemen.

Bestelvoorwaarden

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul je gegevens in. Selecteer de gewenste betaalmethode en rond de bestelling af. Je ontvangt een bevestiging van de bestelling en de e-tickets binnen 5 tot 60 minuten per e-mail. Let op: je dient vooraf te reserveren en je reserveringsbewijs én je oorspronkelijke entreebewijs mee te nemen naar het park. Toegang tot het park is niet mogelijk zonder beide bewijzen. De e-tickets zijn te bestellen tot en met 27 oktober 2024. 

Voorwaarden
Prijzen zijn exclusief € 0,50 servicekosten per bestelling. De tickets zijn geldig voor een eenmalig bezoek tot en met 3 november 2024. De aanbieding is niet geldig i.c.m. andere kortingen en/of acties. De tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of voor tickets met een andere geldigheid. Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Prijswijzigingen voorbehouden.