✔ Gratis verzending ✔ Veilig betalen met iDeal

Nederlands Watermuseum Arnhem

Omschrijving

Het Nederlands Watermuseum is een eigentijds en interactief museum over alle aspecten van water.

Een écht doe-museum waar je bijvoorbeeld een tochtje kunt maken door het riool, een prachtige film over water kunt bekijken, waterproefjes kunt uitvoeren, maar waar je ook van alles te weten kunt komen over dijkbeheer, drinkwater, grondwater of watergebruik in Nederland en de rest van de wereld.

Extra informatie

Adres
Zijpendaalseweg 26
6814CL Arnhem
Nederland

Het museum is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Op maandag is het museum gesloten m.u.v. de schoolvakanties, tweede paasdag en tweede pinksterdag. Het Nederlands Watermuseum is gesloten op eerste kerstdag en nieuwjaarsdag. Let op! 24, 26 en 31 december sluit het museum om 16:00 uur.

In de schoolvakanties is het museum op maandag geopend. Hierbij houden ze de landelijke norm voor vakantiespreiding aan.

Kinderen
Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang.

Website
www.watermuseum.nl

Bestelvoorwaarden

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul je gegevens in. Selecteer de gewenste betaalmethode en rond de bestelling af. Je ontvangt een bevestiging van de bestelling per e-mail. Let op: de tickets worden per post geleverd. De tickets worden uiterlijk de eerstvolgende werkdag na je bestelling bij de post aangeleverd.

Voorwaarden

Prijzen zijn exclusief € 0,50 servicekosten per bestelling. De aanbieding is niet geldig i.c.m. andere kortingen en/of acties. De fysieke tickets mogen binnen 14 dagen na besteldatum geretourneerd worden. Neem hiervoor contact op met de klantenservice. Prijswijzigingen voorbehouden. De tickets zijn onbeperkt geldig. Zolang de voorraad strekt.