✔ Gratis verzending ✔ Veilig betalen met iDeal

Phantasialand

Omschrijving

Een verborgen parel onder de themaparken dichterbij dan je denkt
Ontdek Phantasialand en beleef met de hele familie wereldwijd unieke attracties en wervelende shows! Het Phantasialand Resort, gelegen in Brühl bij Keulen, vormt de perfecte bestemming voor een avontuurlijke familiedag of voor een betoverend verblijf in één van de drie prachtige themahotels. In zes prachtig gedecoreerde themagebieden Fantasy, Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery geniet je van meer dan 40 spectaculaire attracties en wervelende shows. Er zijn volop attracties voor het hele gezin, ook voor de kleinsten is er veel te ontdekken en de waaghalzen onder ons beleven in Phantasialand de spannendste thrillrides. Kortom: jong en oud beleeft samen een perfecte dag, ondergedompeld in een andere wereld!

Dwaal vol verbazing door prachtig gedecoreerde themawerelden waarin wereldwijd unieke attracties en talrijke andere belevenissen verborgen liggen om door jou ontdekt te worden. Beleef met familie en vrienden de meest onvergetelijke momenten vol plezier en verwondering die je voor altijd bij zullen blijven.

Themahotels meteen aan het park
Waarom maak je van je bezoek aan Phantasialand niet direct een onvergetelijke korte vakantie en verblijf midden in het avontuur in één van de twee themahotels. De themahotels bieden alle comfort in een bijzondere en unieke sfeer en hebben elke een directe privétoegang tot het park.

Hotel Ling Bao****
Ontsnap aan de dagelijkse sleur in het volgens de richtlijnen van Feng Shui gebouwde aziatische thema hotel. Met een authentieke Aziatische sfeer, een compleet vernieuwde wellness ervaring en verwarmd binnen- en buitenzwembad, de prachtige Oosterse tuin en de Mandala Spa, is het de ideale plek om te ontspannen.

Hotel Matamba***
Ontdek het Afrikaanse familiehotel*** Matamba en laat je betoveren door de bonte kleuren en het authentieke ambachtwerk uit dit fascinerende continent. Perfect voor jonge avonturiers of families met kinderen.

De voordeeltickets zijn te combineren met het Afrikaanse themahotel Matamba en het Aziatische themahotel Ling Bao.

Nieuw Interactief klimplezier voor het hele gezin
Waaghalzige klimtalenten, ondeugende junior avonturiers en rustige vogelspotters - samen beleven jullie het geweldige klimplezier voor het hele gezin bij AVORAS! Of je nu klimt, glijdt of interactieve verrassingen ontdekt: Het is hoog onder de vleugels van de reuzenvogel. Ieder op zijn eigen manier ... en allemaal samen.

Extra informatie

Phantasialand opent haar deuren vanaf 28 maart tot en met 26 januari 2025 en is alle dagen open van 09.00 tot 18.00. 

Hoe bestel je de tickets
• Ga naar bovenstaande link
• Klik op een datum naar keuze
• Kies het aantal tickets (er is slechts één prijs, geldig voor volwassenen, kinderen van 4-11 jaar en senioren 60+)
• Kinderen jonger dan 4 jaar hebben gratis toegang maar dienen in het bezit te zijn van een geldig gratis ticket – te bestellen via tijdens het aankoopproces
• Zodra de betaling uitgevoerd, wordt een bevestigingsmail verzonden met de geplaatste bestelling en worden de tickets per pdf naar het opgegeven é-mailadres gestuurd of kunnen ze per direct worden gedownload.

Bestelvoorwaarden

Voorwaarden
De korting wordt uitsluitend verrekend bij bestellingen die geplaatst worden via bovenstaande link worden geplaatst. De aanbieding is geldig tot en met 26-01-2025. Op deze aanbieding zijn de voorwaarden van de aanbodpartner van kracht.