✔ Gratis verzending ✔ Veilig betalen met iDeal

Plopsa Station Antwerp

Omschrijving

Meer dan 15 sensationele attracties met een vlotte bereikbaarheid!
Met zijn unieke locatie in het Centraal Station van Antwerpen worden kinderen in een mum van tijd betoverd door de magie van Plopsa Station Antwerp, verdeeld over maar liefst 4 verdiepingen.

Zet je schrap en race op Suske en Wiske’s: De Razende Race! Ga op tour doorheen Smurfenland in Het Smurfenavontuur of klim aan boord van de enige echte Lucky Luke Express en leef je uit in de cowboystad. Ben jij een echte waaghals? Begeef je in dat geval naar Wickie’s Valtoren! Hou je goed vast want voor je het weet, val je razendsnel naar beneden. Mag het iets rustiger? Zing dan luidkeels mee met alle K3-hits terwijl je rondrijdt in de K3 Disco Cars. Neem een kijkje in Maya’s Speeltuin, waar de allerkleinsten oneindig veel klim- en klauterplezier beleven.

Bestelvoorwaarden

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul je gegevens in. Selecteer de gewenste betaalmethode en rond de bestelling af. Je ontvangt een bevestiging van de bestelling en de e-tickets binnen 5 tot 60 minuten per e-mail. De e-tickets dien je te printen en mee te nemen naar Plopsa Station Antwerpen. De e-tickets zijn te bestellen tot en met 5 januari 2025.

Voorwaarden
Prijzen zijn exclusief € 0,50 servicekosten per bestelling. De tickets zijn geldig voor een eenmalig bezoek tot en met 13 juli 2025. De aanbieding is niet geldig i.c.m. andere kortingen en/of acties. De tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of voor tickets met een andere geldigheid. Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Prijswijzigingen voorbehouden.