✔ Gratis verzending ✔ Veilig betalen met iDeal

Plopsaland De Panne

Omschrijving

Voor kleine avonturiers en grote daredevils!
Gil de longen uit je lijf tijdens de meest onvergetelijke rit van je leven op The Ride to Happiness by Tomorrowland waarbij je maar liefst 5 keer overkop gaat terwijl je karretje ook nog eens volledig ronddraait. Geen hoogtevrees? Waag je aan een vlucht op de spectaculaire 70-meter hoge Nachtwacht-Flyer. Of wat dacht je van een spannende rit op Anubis the Ride of een avontuurlijke boottocht op de DinoSplash, doorheen een prehistorisch landschap met levensechte dinosaurussen. Je geliefde Studio 100-helden verwelkomen de allerkleinsten met open armen en nemen hen mee op meer dan 55 betoverende outdoor- en indoorattracties. Bovendien pakt Plopsaland De Panne uit met het Studio 100 Festival. Laat je betoveren door een overvloed aan shows, magische ontmoetingen en het gloednieuwe Studio 100 Festival On Wheels en leef je uit op vele iconische attracties. Het wordt een jaar, magischer dan ooit, voor alle leeftijden!

Extra informatie

Adres
De Pannelaan 68
B-8660 Adinkerke - De Panne
Belgium

Klik hier voor de exacte openingstijden.

Website
www.plopsa.be/plopsaland-de-panne

Bestelvoorwaarden

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul je gegevens in. Selecteer de gewenste betaalmethode en rond de bestelling af. Je ontvangt een bevestiging van de bestelling en de e-tickets binnen 5 tot 60 minuten per e-mail. De e-tickets dien je te printen en mee te nemen naar Plopsaland de Panne. De e-tickets zijn te bestellen tot en met 5 januari 2025.

Voorwaarden
Prijzen zijn exclusief € 0,50 servicekosten per bestelling. De tickets zijn geldig voor een eenmalig bezoek tot en met 13 juli 2025. De aanbieding is niet geldig i.c.m. andere kortingen en/of acties. De tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of voor tickets met een andere geldigheid. Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Prijswijzigingen voorbehouden.