✔ Gratis verzending ✔ Veilig betalen met iDeal

Rondvaart Delft

Omschrijving

Verken schilderstad Delft vanaf de grachtengordel
Wanneer je Delft vanaf de eeuwenoude grachtengordel bekijkt, leer je de stad pas écht goed kennen. Tijdens deze ontspannen rondvaart maak je kennis met deze schilderachtige stad. Terwijl je onder de eeuwenoude boogbruggen vaart, vertelt een ervaren team van schippers en gidsen je alles over de geschiedenis van de stad van Willem van Oranje. Wie geef jij deze rondvaart Delft cadeau?

Varen langs Delftse historische bezienswaardigheden
Voor een succesvolle stedentrip kunnen de highlights van de stad niet ontbreken. Vanaf de grachten bekijk je de Oude kerk en de Markt en zie je met eigen ogen waarom deze stad zoveel mensen inspireert. Terwijl jij relaxt vanaf de boot de stad bekijkt, vertellen de vriendelijke gidsen je alles wat je moet weten over deze historische stad. Na deze rondvaart weet je alles over Johannes Vermeer, Delfts Blauw én de vaderlandse geschiedenis.

Al 50 jaar dé rondvaart van Delft
De comfortabele schepen tijdens deze rondvaart zijn van het Delfts-grachten type. Hierdoor zijn ze geschikt voor alle weersomstandigheden en varen ze met een volledig geopend of gesloten glazen dak. Al 50 jaar koersen de schepen over deze grachten en zijn daarmee een echte klassieker in de Prinsenstad.

Extra informatie

Adres
Koornmarkt 113
2611ED Delft
Nederland

Locatie
Delft

Details
Aantal personen: 2
Duur: 45 minuten
Beschikbaar: 1 april t/m 31 oktober, 7 dagen in de week. Ieder heel uur vanaf 11.00 tot 17.00 uur

Extra
• Historisch Delft ontdekken
• 50 jaar dé rondvaart van Delft
• Ervaren schippers
• Voor elke weeromstandigheid
• Op loopafstand van toeristische trekpleisters
• Met e-ticket op elk moment instappen

Bestelvoorwaarden

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul het bestelformulier in. Na betaling via iDeal ontvang je binnen 5 tot 60 minuten een bevestiging van jouw bestelling en een e-ticket via de e-mail. Op het e-ticket staat de locatie en contactgegevens van de betreffende organisator. Let op soms is het noodzakelijk om vooraf te reserveren. Mocht dit nodig zijn dan staat dit uitdrukkelijk op het e-ticket.

Voorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. De tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn geldig tot 1 jaar na uitgiftedatum. Geldig voor 2 personen.