Personeelsvereniging ‘DUO Den Haag'

Onze personeelsvereniging is opgericht op 30 augustus 2005 met als doel haar leden en hun partners, gezinsleden en/of vrienden ontspanning te verschaffen en met korting een leuke tijd te hebben. Daarnaast proberen we financieel voordeel te behalen voor onze leden. We hebben hele goede samenwerking met verschillende, andere personeelsverenigingen, zoals PV OCW, PV OCW senioren, PV VWS en PV Holland (Hayfyve).

Vereniging
Onze personeelsvereniging heeft een kleine 300 leden. Het bestuur van onze vereniging wordt gevormd door

voorzitter Willemijn Schramp-van Til,
penningmeester Agnes Smeets-Jurgens
secretaris Ingrid Kroeze-Hendriks.

Daarbij hebben we een kascommissie die bestaat uit de volgende drie personen;

Joram Wielinga
Sander pronk
Sandra Vriend

Eén maal per jaar vindt er een algemene ledenvergadering plaats.

Activiteiten
We organiseren jaarlijks een behoorlijk aantal activiteiten. Om een voorbeeld hiervan te noemen; Bloemschikken, dikke dames schilderen, golfen, borrels, bezoek kerstmarkt en stoelmassages. Sommige activiteiten zijn niet alleen voor onze leden, ook niet leden kunnen hier aan mee doen. Zij betalen alleen meer dan de leden, die van ons een korting krijgen op de activiteiten. En heb je een leuk idee voor een activiteit of kan je zelf wat organiseren? Laat het ons weten via de dienstpostbus.

PV-voordelen
Via de personeelsvereniging kunnen de medewerkers ook korting krijgen op de maandelijkse “Fascinating Jazz” optredens in Zoetermeer. Ook zijn er met regelmaat kortingen te krijgen op andere culturele of sportieve activiteiten.

Wij zijn sinds een aantal jaren ook aangesloten bij de Federatie van West Nederlandse Personeelsverenigingen (Hayfyve) . Hier krijgen wij iedere week een nieuwsbrief van met vele aantrekkelijke kortingen en soms gratis kaartjes voor evenementen. Je kunt dan inloggen op de site van de federatie en zelf rondkijken.

Lidmaatschap
Wanneer je in loondienst bent bij DUO kun je je aan- of afmelden via het P-direktportaal. De personeelsvereniging krijgt hiervan pas achteraf bericht, na inhouding van de contributie op het salaris.

Ook wanneer je niet in loondienst bent bij DUO, maar wel werkzaam bent voor DUO (bijv. als uitzendkracht), kun je lid worden van onze personeelsvereniging. Je kunt je dan aanmelden via het aanmeldformulier. De contributie dient dan op onze bankrekening te worden gestort.

Nadat de medewerkers met pensioen zijn gegaan kunnen zij ook lid blijven van onze vereniging. Zij maken het verschuldigde bedrag dan over aan de vereniging. Ook na je pensionering kan je lid blijven van de personeelsvereniging. 

Contact opnemen met de PV DUO Den Haag kan via onze dienstpostbus.

We hopen je snel binnen onze vereniging te mogen ontmoeten!

Vriendelijke groeten,

Willemijn Schramp-van Til (voorzitter)
Ingrid Kroeze-Hendriks (secretaris)
Agnes Smeets-Jurgens (penningmeester)