Attractiepark Slagharen

Yihaa, kom naar Slagharen en beleef het Wilde Westen!

Waan je voor even in een heel andere wereld: de wereld van het Wilde Westen. Houd je cowboyhoed vast, want in ons attractiepark val je van het ene avontuur in het andere! Stap aan boord van de nieuwe attractie Red Bandits Adventure. De beruchte boevenbende zoekt nieuwe leden. Heb jij het in je om een échte Red Bandit te worden?

Herbeleef de hysterische goudkoorts in lanceerachtbaan Gold Rush. Deze spectaculaire triple launch coaster brengt je van 0 naar 95 kilometer per uur in enkele seconden. Doe je het liever wat rustiger aan? Tuur over de prairie in reuzenrad Big Wheel of maak een rit in de Old Timers. Met meer dan 30 attracties valt er voor iedereen iets te beleven.

Een dag in Slagharen is pas écht onvergetelijk als je wasberen Randy en Rosie hebt ontmoet. Deze lieve broer en zus zijn te ontmoeten tijdens meet & greets bij het Fonteinplein, en staan op de planken met de parkshow: Uit Je Bol met Randy en Rosie in de Music Hall.

60 jaar Slagharen!

Al meer dan een halve eeuw worden er avonturen beleefd en herinneringen gemaakt in Slagharen. Vier dit jaar ons jubileum mee. We pakken dit jaar extra groot uit met nieuwigheden: ontdek bijvoorbeeld ons compleet vernieuwde entertainmentaanbod, maak een tocht in de nieuwe attractie Red Bandits Adventure en tem de hongerige cowboy in het nieuwe restaurant Wild Wings.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Attractiepark Slagharen.

Telefoonnummer
0523 - 68 30 00

Website
www.slagharen.com/nl

Attractiepark Slagharen 2023 - Najaar

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul je gegevens in. Selecteer de gewenste betaalmethode en rond de bestelling af. Je ontvangt een bevestiging van de bestelling en de e-tickets binnen 5 tot 60 minuten per e-mail. De e-tickets dien je te printen en mee te nemen naar Attractiepark Slagharen. De e-tickets zijn te bestellen tot en met 1 januari 2024.

Voorwaarden
Prijzen zijn exclusief € 0,50 servicekosten per bestelling. De tickets zijn geldig voor een eenmalig bezoek tot en met 7 januari 2024. De aanbieding is niet geldig i.c.m. andere kortingen en/of acties. De tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of voor tickets met een andere geldigheid. Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Prijswijzigingen voorbehouden. Toegang tot Black Hill Ranger Path en Aqua Mexicana is niet inbegrepen.

Let op: Je dient vooraf aan je bezoek een reservering te plaatsen.