✔ Gratis verzending ✔ Veilig betalen met iDeal

Luchtvaartmuseum Aviodrome

Geen producten beschikbaar

Op dit moment zijn er (nog) geen producten beschikbaar.

Probeer het later nog een keer!

Omschrijving

Luchtvaartmuseum Aviodrome: een wereld vol vliegtuigavontuur!
Bij Luchtvaartmuseum Aviodrome vliegt de tijd! In de expositie ‘100 jaar luchtvaart in Nederland’ nemen wij je mee langs bijzondere vliegtuigen en helikopters uit de geschiedenis. Je ziet er de eerste vliegtuigen van de gebroeders Wright en Anthony Fokker, ontmoet Connie (Lockheed Constellation) en tante Ju (Junkers) en vele andere vliegende legendes. Je stapt aan boord van onze Boeing 747 en verlaat zelfs de aarde om als astronaut een kijkje te nemen in de ruimte. Wil je nog meer vliegtuigavontuur? Bezoek dan de 4D-film Skymania. Dé plek om jouw zenuwen op de proef te stellen!

Veel te zien, nog meer te doen!
Natuurlijk mag je bij Aviodrome ook zelf vliegen. In de flight simulators bijvoorbeeld. Daarmee vlieg je de hele wereld over. En door middel van leuke proeven weet jij al precies hoe een vliegtuig werkt. Tijd om een even te zitten is er bijna niet, want ook in de binnen- en buitenspeeltuinen ben je uren zoet! Voor wie echt de smaak te pakken heeft is er ook een piloten- en stewardessenopleiding. Je wordt getoetst tijdens een vlieg-, sein-, kennis-, ogen- en een stuurtest. Voer alle opdrachten succesvol uit en ga naar huis met een piloten of stewardessen diploma.

Meer dan 100 vliegtuigen
In het enige luchtvaartmuseum van Nederland vind je meer dan 100 vliegtuigen en helikopters. Allemaal bijzonder! Oude, houten vliegtuigen, helikopters, straaljagers en zelfs ruimtecapsules. Een aantal vliegtuigen mag je zelfs van binnen bewonderen. En vergeet je niet omhoog te kijken? Ook daar is van alles te zien. Ben je echt nieuwsgierig? Ga dan mee met onze bevlogen gidsen tijdens een rondleiding.

Ook leuk zonder kinderen
Enthousiaste kinderen, die vol ontzag kijken naar onze vliegende legendes, zien we graag, maar Luchtvaartmuseum Aviodrome is ook bijzonder interessant en leerzaam voor volwassenen. Bij ons vind je de vliegtuigen die je misschien wel in je kinderjaren voorbij zag vliegen of waar je jouw eerste vlucht in beleefde. Wil je met je partner, vrienden en/of vriendinnen in alle rust de geschiedenis van de luchtvaart beleven? Kom dan eens buiten de schoolvakanties.

Extra informatie

Adres
Pelikaanweg 50
8218PG Lelystad
Nederland

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingsdagen en -tijden op de website.

Telefoonnummer
0320-289842

Website
www.aviodrome.nl

Bestelvoorwaarden