Back to the Disco

Stap op zaterdag 13 mei 2023 in de tijdmachine naar de gouden jaren 70's & 80's van de disco bij Markant! Tijdens deze geweldige tourshow van Back To The Disco dj team én met een optreden van o.a. Gerard Ekdom wordt je muzikaal regelrecht teruggevoerd naar de discotijd!

Wie loopt er nou niet warm van discokanjers als Let’s Blame It On The Boogie, Relight My Fire, Dancing Queen en Billie Jean.

Adres
Leonard Springerlaan 2
9727KB Groningen
Nederland

Back to Disco - DUO

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul je gegevens in. Selecteer de gewenste betaalmethode en rond de bestelling af. Je ontvangt een bevestiging van de bestelling per e-mail. Let op: Je ontvangt geen fysiek ticket. De tickets worden na sluitingsdatum per e-mail toegestuurd.

Voorwaarden
Prijzen zijn exclusief € 0,50 servicekosten per bestelling. De tickets zijn geldig voor een eenmalig bezoek op 13-05-2023. De aanbieding is niet geldig i.c.m. andere kortingen en/of acties. De tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of voor tickets met een andere geldigheid. Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Prijswijzigingen voorbehouden.