DUO Filmmiddag

DUO Filmmiddag
<
DUO Filmmiddag
DUO Filmmiddag
>

Geen tickets beschikbaar

Op dit moment zijn er (nog) geen tickets beschikbaar.

Probeer het later nog een keer!

Sing
In Sing 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster (stemroldebuut van het legendarische muziekicoon Bono)

Spiderman
Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld.

Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nu echt betekent om Spider-Man te zijn.

Adres
Gorecht-Oost 70
9603AC Hoogezand
Groningen
Nederland

De films starten tegelijkertijd waardoor je het gezin kan opsplitsen en de kids zelf een film kunnen kiezen. Spiderman duurt langer dan SING 2 maar dan kan er op elkaar gewacht worden. Bij binnenkomst wordt je in de hal bij de bios door ons ontvangen (je ontvangt geen toegangskaarten), wij controleren je aanmelding en daarna kan je naar binnen, de kids ontvangen een kidsbox van de PV waarvan ze lekker kunnen smullen tijdens de film. 

Datum:  17 december 2021
Tijd: 15:30