Holiday on Ice - A New Day

Holiday on Ice - A New Day 

In A NEW DAY, van sterregisseur Francisco Negrin, maak je kennis met Aurora, een vrouwelijk wezen uit een kleurloze en vreugdeloze wereld. Als Aurora op onze aarde komt ontmoet ze de jonge Adam, die haar laat kennismaken met de schoonheid en diversiteit van onze bonte wereld. Aarzelend raapt Aurora al haar moed bij elkaar en stort zich in een groot avontuur waarin mysterieuze krachten haar terug proberen te trekken naar haar eigen kille planeet. Een spannende achtervolging begint in een adembenemende show. Kleurrijk en vol met spectaculaire verrassingseffecten.

Beleef het avontuur van Adam & Aurora in A NEW DAY mee en geniet van een weergaloos spektakel dat vertolkt wordt door een 40-koppige cast van topkunstschaatsers van over de hele wereld.

In de 80 jaar van Holiday on Ice bezochten meer dan 330 miljoen toeschouwers op 5 continenten bijna 60.000 voorstellingen van meer dan 100 verschillende shows.

Data
8 december 2023 t/m 7 januari 2024 - Diverse locaties

Holiday on Ice - A New Day

Voorwaarden
De korting wordt uitsluitend verrekend bij bestellingen die geplaatst worden via deze aanbieding. De aanbieding is geldig tot en met 06-01-2024. Op deze aanbieding zijn de voorwaarden van de aanbodpartner van kracht.