✔ Gratis verzending ✔ Veilig betalen met iDeal

NoBoringSuitcases

Omschrijving

Weg met die saaie onherkenbare, 13 in een dozijn koffers!!! Hiervoor ben je bij No Boring Suitcases aan het juiste adres! Zij zorgen ervoor dat de kwaliteit van je koffer 100% voldoet aan jouw wensen. Bekijk alle mogelijkheden en laat je koffer afdrukken!

NoBoringSuitcases.com is in het bedrukken van koffers al meer dan 12 jaar de grootste specialist in Nederland. Met meer dan 100.000 gedrukte koffers, 17.500 tevreden klanten kan gezegd worden dat zij één van de marktleiders van de bedrukte koffers zijn in Nederland en België! De koffers zijn voorzien van een plastic toplaag, waardoor de print niet beschadigd. Als je nu een koffer besteld, is die binnen 3-5 werkdagen verstuurd! Wil jij jouw koffer sneller in huis? Met de spoedoptie wordt een koffer al binnen 1 werkdag verstuurd!

Op de website kun je kiezen uit 20.000 verschillende en unieke koffers met afbeeldingen, maar je kunt ook je eigen koffer helemaal zelf samenstellen, met je eigen foto of tekst en natuurlijk je eigen logo of slogan.

Reis voortaan in stijl. Alle koffers worden met passie en vakmanschap gemaakt!

Bestelvoorwaarden

Voorwaarden
De korting wordt uitsluitend verrekend bij bestellingen die geplaatst worden via deze aanbieding en met gebruik van de hierboven vermelde kortingscode. De aanbieding is onbeperkt geldig. Op deze aanbieding zijn de voorwaarden van de aanbodpartner van kracht.