The Park VR Playground

Op zoek naar het gaafste uitje? Zoek niet verder, bij The Park kan je de leukste virtual reality ervaringen beleven! Ga op avontuur met je vrienden, familie of collega’s. Ontdek wie jouw uitdagende missie in Nieuw-Zeeland saboteert als de mol, jaag op zombies in de Middeleeuwen in The Hallow, bevrijd gijzelaars van een bankoverval in The Heist of bevrijd K3 uit de piramide in Egypte. Kies je favoriete ervaring en ga deze magische beleving aan met jouw favoriete team.

Een boeking bestaat uit 30 minuten mini games om kennis te maken met VR en een 30 minuten durende VR experience die jij zelf kiest. Uniek aan onze VR experiences is dat jullie vrij kunnen rondlopen in een virtuele wereld waar alledaagse regels niet van toepassing zijn, maar waar een onvergetelijke ervaring gegarandeerd is.

Ben je klaar om deze virtuele wereld binnen te stappen? Boek nu jouw VR experience in één van onze 5 vestigingen in Nederland of één van de 6 vestigingen in België. Ga de strijd aan met elkaar of werk intensief samen om jullie VR avontuur tot een goed einde te brengen. Kom met je collega’s, familie of beste vrienden en ontdek het onmogelijke in een virtuele wereld!

Voorwaarden
De korting wordt uitsluitend verrekend bij bestellingen die geplaatst worden via deze aanbieding en met gebruik van de hierboven vermelde kortingscode. De aanbieding is geldig tot en met 31-12-2023. Op deze aanbieding zijn de voorwaarden van de aanbodpartner van kracht.