WILDLANDS

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen maak je een wereldreis in één dag. Een dierenpark waar je doorheen reist en avonturen beleeft. Stap in de Safaritruck en spot zebra’s, neushoorns, giraffes en andere savannedieren van wel héél dichtbij. In de familie-achtbaan Tweestryd ga je de strijd met elkaar aan. Maak in de tropische jungle een boottocht over de Rimbula River en vaar langs de apeneilanden en de olifanten. Als je geluk hebt zie je de olifanten zwemmen vlak naast jouw boot. Of kom genieten in de Vlindertempel waar wel honderden exotische vlinders om je heen vliegen.

Trek verder over het poolstation waar je de ijsberen en pinguïns ook onder water kunt bekijken. Aan boord van de Arctic 1, dé 4D-attractie, word je meegenomen naar de poolgebieden zoals je deze nog nooit hebt gezien. Zorg er wel voor dat de ratten niet meegaan! Durf jij het aan? In WILDLANDS beleef je telkens een nieuw avontuur.

Adres
Raadhuisplein 99
7811AP Emmen
Nederland

Baby's en peuters
Baby's en peuters van 0 tot en met 2 jaar hebben gratis toegang. Bij het reserveren van een datum en tijdslot dien je ook het aantal meekomende kinderen tot en met 2 jaar door te geven. 

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingsdagen en -tijden op de website.

Telefoonnummer
0591 - 850 855

Website
www.wildlands.nl

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul het bestelformulier in. Na betaling via iDeal ontvang je de e-tickets binnen 5 tot 60 minuten per e-mail. De e-tickets dien je te printen en mee te nemen naar WILDLANDS. Tickets zijn te bestellen tot en met 26 december 2023. Wil je op een specifieke datum het park bezoeken? Controleer dan eerst de beschikbaarheid.

Voorwaarden

De tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of voor tickets geldig voor een ander seizoen. De aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen. Op reeds gekochte e-tickets wordt geen restitutie verleend. De tickets zijn geldig tot en met 31 december 2023. Prijzen zijn exclusief € 0,50 servicekosten per bestelling. Kortingen zijn gebaseerd op de reguliere hoogseizoenprijs. Prijswijzigingen voorbehouden.

Let op: het is verplicht om een datum en tijdslot te reserveren voorafgaand aan je bezoek. Nadat je je ticket van ons hebt ontvangen, kun je via deze website jouw gewenste datum en tijdslot reserveren. Je ontvangt hiervan een bevestiging per mail (het tijdslotticket). Je dient zowel ons ticket, als het tijdsslotticket mee te nemen naar WILDLANDS. Meer informatie hierover vind je op het ticket.