✔ Gratis verzending ✔ Veilig betalen met iDeal

WILDLANDS

Geen producten beschikbaar

Op dit moment zijn er (nog) geen producten beschikbaar.

Probeer het later nog een keer!

Omschrijving

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen maak je een wereldreis in één dag. Een dierenpark waar je doorheen reist en avonturen beleeft. Stap in de Safaritruck en spot zebra’s, neushoorns, giraffes en andere savannedieren van wel héél dichtbij. In de familie-achtbaan Tweestryd ga je de strijd met elkaar aan. Maak in de tropische jungle een boottocht over de Rimbula River en vaar langs de apeneilanden en de olifanten. Als je geluk hebt zie je de olifanten zwemmen vlak naast jouw boot. Of kom genieten in de Vlindertempel waar wel honderden exotische vlinders om je heen vliegen.

Trek verder over het poolstation waar je de ijsberen en pinguïns ook onder water kunt bekijken. Aan boord van de Arctic 1, dé 4D-attractie, word je meegenomen naar de poolgebieden zoals je deze nog nooit hebt gezien. Zorg er wel voor dat de ratten niet meegaan! Durf jij het aan? In WILDLANDS beleef je telkens een nieuw avontuur.

Extra informatie

Adres
Raadhuisplein 99
7811AP Emmen
Nederland

Baby's en peuters
Baby's en peuters van 0 tot en met 2 jaar hebben gratis toegang. Bij het reserveren van een datum en tijdslot dien je ook het aantal meekomende kinderen tot en met 2 jaar door te geven. 

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingsdagen en -tijden op de website.

Telefoonnummer
0591 - 850 855

Website
www.wildlands.nl

Bestelvoorwaarden