✔ Gratis verzending ✔ Veilig betalen met iDeal

Trust Qylo fast wireless charging pad

Omschrijving

De tijden van het verstrikt raken in kabels zijn voorbij: de Trust Qylo Fast Wireless Charger is de ultieme oplossing voor opladen zonder rommel. Door je telefoon simpelweg op de oplader te leggen, ben je onderweg naar een volle batterij. Het gebruiken van de oplader is simpel: plaats je smartphone op de pad en hij laadt automatisch op – je hoeft hem zelfs niet eens uit het hoesje te halen. Alle Qi-compatibele telefoons, waaronder modellen van Apple en Samsung, worden ondersteund.

Extra informatie

• Draadloos opladen voor Qi-compatibele telefoons: geen kabels nodig
• Leg je smartphone op de pad en de smartphone wordt automatisch opgeladen
• Snel en slim: levert het maximale vermogen voor je apparaten*Qi-gecertificeerd 
• Werkt met alle met Qi compatibele telefoons, waaronder die van Apple en Samsung
• Nachtmodus: het indicatielampje gaat automatisch uit na 20 seconden
• Aantal aansluitingen: 1 aansluitingen
• Inclusief kabel: Ja

*Snel opladen met een maximumsnelheid van maximaal 7,5 W (iPhone) of maximaal 10 W (Samsung Galaxy) met een USB-wandstopcontactlader met QuickCharge 2.0/3.0. Oplaadsnelheid varieert per apparaat.

Bestelvoorwaarden

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul je gegevens in. Selecteer de gewenste betaalmethode en rond de bestelling af. Je ontvangt een bevestiging van de bestelling per e-mail. Het product wordt binnen 2 tot 4 werkdagen geleverd. Je ontvangt een track & trace code per e-mail, zodra het pakket wordt overgedragen aan de post.

Voorwaarden
De prijs is inclusief verwerkings- en verzendkosten. Voor deze aanbieding geldt een zichttermijn van 14 dagen, zoals vermeld in de retourvoorwaarden onderaan de website. Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere kortingen en/of acties en is beschikbaar zolang de voorraad strekt. Bij een prijswijziging/-verschil wordt geen restitutie verleend op reeds geplaatste bestellingen.

Bekijk alle producten van Trust.