Snowlimits wandelschoenen incl. 3D analyse

Wij zijn dé wandelspecialist van Groningen
Snowlimits Ski –en Outdoorcentrum op Kardinge is misschien niet de eerste plek waar je aan denkt als je op zoek bent naar wandelschoenen in Groningen. Juist bij ons kan je terecht voor advies waar je écht wat aan hebt. We hebben jarenlang ervaring in het aanmeten van goed passende skischoenen. De stap naar de perfecte wandelschoen is daarom snel gezet.

Jouw voeten zijn in goede handen bij Snowlimits. 
Je wordt geadviseerd door een Voetkundig sportadviseur, gediplomeerd bij de Academie voor Podologie. De opleiding richt zich op het benoemen, verhelpen en voorkomen van sportgerelateerde voetklachten. We nemen graag de tijd voor je. Maak daarom snel bij een afspraak!

Unieke 3D voetanalyse
Voordat we je voeten gaan analyseren, vragen we naar jouw doelen, activiteiten, ondergrond, ervaring, mate van demping, benodigde stabiliteit en eventuele klachten en blessures. Om vervolgens de juiste schoen te kiezen, doen we een uitgebreide voetanalyse. Dit bestaat uit een unieke 3D voetscan en een dynamische analyse op de drukplaat.
De juiste schoenmaat is dus belangrijk, maar ook de leest moet de juiste vorm hebben. Alle voetdelen die over de schoen heen steken, zijn plaatsen waar frictie en wrijving kan optreden. Heb je bijvoorbeeld Hallux Valgus, of een extreem lange grote teen? Dan moet er een schoen worden gekozen met een geschikte pasvorm.

Wij zijn ervaringsdeskundigen
Ons team van adviseurs heeft niet alleen kennis van voeten en materiaal. Het zijn ervaringsdeskundigen op het gebied van zowel langeafstandswandelen als hiken in de bergen. We vertellen je graag over onze avonturen!

Adres
Bieskemaar 2
9735AE Groningen
Nederland

Ga voor de actuele openingsdagen en -tijden naar www.snowlimits.nl.

Telefoonnummer
050-5892039

Website
snowlimits.nl

Snowlimits wandelschoenen incl. 3D analyse

Voorwaarden
De korting wordt uitsluitend verrekend op vertoon van een geldige PV-ledenpas. De aanbieding is geldig tot 1 september 2023.